Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden

Netwerkbemiddeling

Bent u op zoek naar nieuwe klanten of naar uitbreiding van uw zakelijk netwerk? Gubbels sales l marketing l communicatie is dé regionale 'netwerkbemiddelaar'. Wij beschikken over een uitgebreid en breed zakelijk netwerk in Nijmegen en omstreken. Als 'spin in dit zakelijke web' begeleiden en helpen wij bedrijven, instellingen en verenigingen om in contact te komen met interessante marktpartijen, oftewel potentiële klanten.

Onze 'core business' is netwerkbemiddeling, dat wil zeggen dat wij u proberen te ‘linken’ en te ‘matchen’ met interessante partijen uit ons netwerk. Dat kan zijn door u persoonlijk in contact te brengen met andere ondernemers, maar wij kunnen ook uw bedrijf, product of dienst ook gericht onder de aandacht van andere bedrijven brengen. Gubbels sales l marketing l communicatie opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Op deze manier zorgen wij voor nieuwe, kwalitatief hoogwaardige contacten en dus ook voor nieuwe potentiële klanten.

Als 'netwerkbemiddelaar' verkopen wij niets. Wij plaveien voor u de weg, maar u bent verantwoordelijk voor de opvolging en dus het resultaat van onze bemiddeling: de deal. Logisch, want bent degene met de specifieke kennis en ervaring van uw product of dienst. En u bent ook degene die beslist over de prijs, de korting en de leveringscondities

Ook op het gebied van inkoop kan Gubbels sales l marketing l communicatie u van dienst zijn. In ons netwerk gaan wij voor u op zoek naar leveranciers die producten en diensten beter, sneller en – niet onbelangrijk- goedkoper aanbieden. Zo kunnen wij voor u op verschillende terreinen substantiële besparingen realiseren. Van telefonie tot energie, van drukwerk tot website, van verzekeringen tot kantoorbenodigdheden en van financiële dienstverlening tot afvalverwerking. Al naar gelang uw wensen en behoeften zoeken wij voor u de beste en de meest voordelige oplossing. En ook hier geldt dat u degene bent die beslist. Wij doen het voorwerk en geven u een voorzet op maat, maar u moet ‘m wel zelf inkoppen.

U kunt Gubbels sales l marketing l communicatie ook inschakelen voor advies, training en begeleiding op het gebied van zakelijk netwerken.  

Workshops en trainingen
Wij verzorgen gerichte trainingen, workshops en spreekbeurten die u en uw mensen kunnen helpen om effectief te netwerken. Een greep uit ons aanbod: 

  • Social Media (LinkedIn, Facebook en Twitter); de DO’s en DO NOT’s 
  • Non verbale communicatie: De werking van lichaamstaal, uiterlijk, kleding cs op uw uitstraling. Welke indruk laat u achter bij mensen en strookt dat ook met de indruk die u wilt maken? Hoe kunt u non-verbale communicatie gebruiken voor de presentatie van u zelf, uw bedrijf of uw product?
  • The Elevator Pitch; hoe kunt u uw bedrijf en u zelf in één minuut goed kunt neerzetten.

Abonnement netwerkbemiddeling
Voor onze netwerkbemiddeling werken wij met een aantal vaste opdrachtgevers. Deze kunnen voor onze netwerkbemiddeling een abonnement afsluiten voor een periode van 6, 8 of 12 maanden. De maandelijkse fee varieert van € 400,- tot € 500,- ex btw. De facturatie geschiedt in alle gevallen op maandbasis. 

Inspanningsverplichting
Omzetgarantie kunnen wij voor onze netwerkbemiddeling helaas niet geven. Wel garanderen wij u een serieuze en reële inspanningsverplichting met tussentijdse evaluaties op basis van de wensen en behoeften van de klant. Ook krijgt u van alle door ons aangeleverde 'leads' een nuttige rapportage met relevante (achtergrond)informatie.

Tot slot kunnen onze opdrachtgevers (abonnees) kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik maken van onze overige dienstverlening

  • bespaarmakelaar
  • communicatie (tekstproducties, vormgeving etc.) 
  • evenementbegeleiding en -advies. 
  • workshops en trainingen