Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden

Sales, marketing en communicatie

Ook voor marketing, sales en communicatieopdrachten bent u bij ons op het juiste adres. Voor bepaalde disciplines en specifieke onderdelen werken wij samen met meerdere externe bedrijven. U heeft echter maar één partij te maken, want wij coördineren en begeleiden het hele traject.

Communicatie
Op het gebied van communicatie verzorgen wij allerlei tekstproducties, zoals een reclameteksten, persberichten of een compleet artikel voor dag- of vakbladen. Daarnaast verzorgen wij de content van uw website, folder of brochure. Maar wij doen nog veel meer.

Zo kunt u bij ons ook terecht voor uiteenlopende creatieve opdrachten. Van ontwerp tot uitvoering. Dat kan variëren van een complete nieuwe huisstijl tot de vormgeving van uw folder of brochure. Daarnaast bouwen wij complete websites, inclusief betaalmodules en zijn wij gespecialiseerd in digitale nieuwsbrieven.

Maar u kunt Gubbels sales l marketing l communicatie ook inschakelen voor traditionele mediaproducten, zoals het uitgeven van een krant of het maken van een magazine of jubileumuitgave. Voor druk- en printopdrachten werken wij samen met een aantal solide partijen, waardoor wij u de beste en goedkoopste oplossing kunnen aanreiken.

Voor al deze communicatie- als marketingopdrachten hanteren wij een scherp uurtarief. U kunt echter ook voor kiezen om (vooraf) een projectprijs af te spreken.

Sales
In voorkomende gevallen kunnen wij ook specifieke en gerichte verkoopopdrachten voor u verzorgen. Dit doen wij op provisiebasis, waarbij wij in overleg met de opdrachtgever vooraf een percentage afspreken.