Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden

Zakelijke evenementen

Gubbels sales l marketing l communicatie heeft veel ervaring met het organiseren en begeleiden van allerlei zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsopening of een personeelsfeest, een congres of workshop dan wel een training of galafeest, wij draaien onze hand er niet voor om.

U kunt bij ons terecht voor de complete begeleiding en uitvoering, maar u kunt ons ook op onderdelen inschakelen. Wij adviseren, coördineren en brengen op alle onderdelen de juiste partijen bij elkaar. Van locatie tot catering en van artiesten en gastsprekers tot licht en geluid. Wij adviseren u graag en houden uiteraard rekening met uw wensen en budget.

Maar ook als u ervoor kiest om de uitvoering van uw evenement zelf te verzorgen dan kunt u Gubbels sales l marketing l communicatie inschakelen als adviseur, meedenker en inkoper. Onze jarenlange ervaring staat daarbij geheel tot uw beschikking.

Wij hanteren voor deze dienstverlening een uurtarief of een projectprijs. Maar waar u ook voor kiest, wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en transparantie. De uitkomst van een succesvol evenement is bij Gubbels sales l marketing l communicatie dan ook in de beste handen.