Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden

Disclaimer

Gubbels sales, marketing & communicatie is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden. Komt u desondanks fouten of verouderde informatie tegen dan stellen wij uw opmerkingen en reacties bijzonder op prijs.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Gubbels sales, marketing & communicatie. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site mag, tenzij anders aangegeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf. ?

Hoewel deze website met de uiterste zorg is gemaakt en onderhouden, sluit Gubbels sales, marketing & communicatie iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.??

Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Gubbels sales, marketing & communicatie worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.