Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden

Werkwijze

Inkoop en besparen
Op het gebied van inkoop en besparingen hanteren wij het principe van 'no cure no pay'. U betaalt alleen een vooraf afgesproken fee over de diensten die u afneemt en waar u ook daadwerkelijk een besparing op realiseert.

Communicaties en evenementen
Voor onze werkzaamheden op het gebied van communicatie (tekstproducties, vormgeving etc) en evenementen (advies, begeleiding, coördinatie en inkoop) werken wij op basis van een vast uurtarief of op basis van een overeengekomen projectprijs.

Netwerkbemiddeling
Voor onze netwerkbemiddeling werken wij met een aantal vaste opdrachtgevers. Deze kunnen voor onze netwerkbemiddeling een abonnement afsluiten voor een periode van 6, 8 of 12 maanden. De maandelijkse fee varieert van € 400,- tot € 500,- ex btw. De facturatie geschiedt in alle gevallen op maandbasis. 

Inspanningsverplichting
Omzetgarantie kunnen wij m.b.t. netwerkbemiddeling niet garanderen. Wel kunt u van ons een serieuze en reële inspanningsverplichting verwachten met tussentijdse evaluaties op basis van de wensen en behoeften van de klant. Ook krijgt u van de door ons aangeleverde 'leads' een uitgebreide rapportage met relevante (achtergrond)informatie. 
Tot slot kunt u als opdrachtgevers (abonnee) gratis gebruik maken van onze overige diensten op het gebied van: 

  • besparingen op uiteenlopende producten  
  • communicatie (tekstproducties, vormgeving etc.)
  • evenementbegeleiding en -advies.
  • workshops en trainingen